lørdag den 24. marts 2012

Argentina – Dag 8

Desværre er maden hernede forfærdelig. Jeg havde glædet mig til dejlige bøffer og dejlig rødvin.
Det er åbenbart umuligt at opdrive i Chubut-provinsen.
DSC_7199
Her er aftensmaden på stamrestauranten i El Maiten. Det tog 45 minutter fra vi kom til fik en bøf, der var forkullet. Dertil grøn salat! ikke meget at spise en voksen mand af med.
Morgenmaden er ligeledes et kapitel for sig
DSC_7844
Dette er morgenmaden til 5 sultne voksne mænd. Der er te og kaffe, tørre kiks og sandkage!
Problemet er at vi tager afsted før supermarkedet åbner og kommer hjem efter det er lukket.
I supermarkedet kan man nemlig købe den lækrest skinke og chorizo og dejligt brød. Men hverken restauranten eller hostellet køber åbenbart ind der!
Vi overlever, men det er bestemt ingen gourmet-tur. Maden er lysår værre end nogen anden FarRail tur jeg har deltaget i. Peter og jeg sidder og tænker tilbage vor madmor i Viseu du Sus i Rumænien, der diskede op med den ene lækre ting efter den anden……
DSC_7865
Her er et billede fra hovedvejen mellem El Maiten – Cerro Mesa – Ingeniero Jacobacci. Udover at det er sejt at opkalde byen efter jernbanens bygmester er det synd for manden at byen kun nås efter timelange kørsler af vaskebrætsagtige grusveje.
DSC_8106
Den er god nok. Byen hedder vitterligt Ingeniero Jacobacci.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar